Duminică seara, polițiștii au oprit în trafic un bărbat de 33 de ani și o femeie de 47 de ani, care nu posedau permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest au fost depistați că au băut înainte de a se urca la volan.

 

Aseară, în jurul orei 18:45, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din sat Custura, în timp ce conducea un vehicul pe raza localităţii de domiciliu.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat că brăileanul nu posedă permis de conduere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea o îmbibaţie alcoolică de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 1.305 lei conform O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Tot aseară, ora 19:20, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Făurei au oprit-o în trafic, pentru control, pe o femeie, în vârstă de 47 de ani, din comuna Cireşu, în timp ce conducea un vehicul pe DJ 203R, pe raza satului Batogu.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că brăileanca nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că avea o îmbibaţie alcoolică de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind sancţionată contravenţional conform O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Articolul precedentNaționala feminină de handbal a României a ajuns în această seară la Râmnicu Vâlcea
Articolul următorSeară de folk de Valentine’s Day