Primăria Muncipiului Brăila și Consiliul Județean Brăila au organizat, vineri, 4 decembrie, ”Gala de excelență în Educației”, în Sala oglinzilor de la Teatrul ”Maria Filloti”. În cadrul acestei gale au fost premiați elevii care au obținut media 10 la Evaluare Națională și Bacalaureat, precum și pe profesorii care i-au coordonat.

Astfel, au fost premiați 9 elevi de 10 la Evaluarea Națională și doi absolvență cu notă maximă a Bacalaureatului. Atât elevii cât și profesorii au fost răsplătiți cu premii în bani, 3.000 lei pentru fiecare elev, respectiv 1.000 lei pentru fiecare profesor, sumele fiind transmise către unitățile școlare de la care aceștia proveneau la dat examenelor.

La eveniment au fost prezenți primarul Marian Dragomir și viceprimarul Alexandru Jantea, președintele CJ, Francisk Chiriac, inspectorul școlar general Viorel Botea și inspectorul școlar general adjunct Dan Gheorghiță.

Festivitatea de premiere a fost împărțită în mai multe runde, de la ora 10.00 și de la ora 10.30, pentru a respecta regulile privind distanțarea fizică.

Iată numele celor care au făcut performanță la examenele naționale din anul școlar 2019-2020:

Evaluarea Națională

Școala Gimnazială „Fănuș Neagu” – elevii Cosmin Andrei Damian, Cristian Marius Done, Eduard Iulian Ivan, Teodora Sara Stoienescu și profesorii Dorina Tarachiu, Marius Damian și Daniela Tilincă.

Școala Gimnazială „Ion Luca Caragiale” – eleva Andreea Alexia Harbuz și profesorii Mihaela Budur și Aurora-Lăcrămioara Valea.

Școala Gimnazială „Mihu Dragomir” – eleva Daria Ioana Gheorghiu și profesorii Valentina Durbacă și Octavia Popa.

Școala Gimnazială „Ion Băncilă” – eleva Andra Maria Munteanu și profesorii Mărioara Popa și prof. Neluța Chirica.

Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” – elevul Vlad Mihai Nazîru și profesorii Vica-Rodica Neatu și Daniela Petrea.

Școala Gimnazială „Ion Creangă” – eleva Lidia Panait și profesorii Cătălina Cuzmin, prof. Rodica Paraschiv.

Bacalaureat

Colegiul Național Gh. M. Murgoci Brăila – elevii: Marina Zafiu și Radu Târhoacă și profesorii: Daniel Kițu, Ștefan Aftodor, Rodica Popa, Tatiana Bercariu, Daniela Covaci și Manuela Gheorghiu.

Sumele pentru premierea elevilor și profesorilor au fost alocate din bugetele Primăriei Municipiului Brăila și Consiliului Județean Brăila, fiind vorba de 57.000 lei.

Având în vedere că anul acesta nu s-au organizat olimpiade naționale și internaționale nu s-au acordat decât premii pentru cei 11 elevi. 

Imagine

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentO familie din Mircea Vodă a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu
Articolul următorUn minor de 15 ani băut, a furat o mașină și a produs un accident apoi a fugit