Duminică, 28 iulie, la ora 9.00, peste 60 de persoane de toate vârstele au răspuns apelului de a participa la un cros umanitar pentru Darius pe Aleea Principală din Parcul Monument.

La acțiunea organizată de Laurențiu Cobzaru, de la Poliția Militară Galați, și Costel Mazâlu, de la ISU Dunărea Brăila, au participat peste 60 de brăileni, dar și gălățeni, de toate vârstele. Scopul acțiunii a fost strângerea de fonduri pentru un copil de 3 ani, care are nevoie de tratament în străinătate. În urna adusă special pentru acest eveniment s-au strâns la final, pentru Darius, suma de 2263 lei. Aceasta a fost a 5-a acțiune sub sloganul ”Fii tu un erou!” organizată la Brăila de cei doi militari. Toți participanții au primit diplome de participare, iar cei care au alergat cele 10 ture ale Orășelului copiilor și au terminat pe primele trei locuri au primit și câte o medalie din partea organizatorilor.

Darius abia a împlinit trei anişori și este fiul unui militar din Batalionul 2 Infanterie. la 1 an şi 7 luni, a fost diagnosticat cu o tumoare malignă care i-a afectat zona bazinului. O boală grea, dificil de tratat, pentru care copilul şi-a petrecut debutul copilăriei din spital în spital.

Cei care vor să îl ajute pot dona bani, au la dispoziţie următoarele conturi:

RO91 RNCB 0669 0356 2882 0001 – deschis la BCR pe numele Bunget Marius Gabriel
RO53BTRLRONCRT0392551301 – deschis la Banca Transilvania pe numele Bunget Simona.

Articolul precedentPoliția Locală îi sancționează pe brăilenii care încalcă legea
Articolul următorSpectacol inedit la deschiderea Cursurilor de Măiestrie Artistică oferite de soprana Mariana Nicolesco