Europarlamentarul liberal Cristian Bușoi a fost astăzi prezent la Brăila, județ în care de luna viitoare va avea un cabinet de europarlamentar. Bușoi a vorbit despre oportunitatea pe care o are acum PNL, care se află în cea mai bună perioadă electorală din istoria sa, fiind primul în sondaje.

Astăzi PNL se află în toate sondajele de opinie la un scor de peste 40%, un lucru încă o dată în premieră” a spus Bușoi.
Acesta a spus că această încredere care partidul o are în rândul alegătorilor de dă și o foarte mare responsabilitate față de românii care le acordă această încredere.

Europarlamentarul liberal a spus că speră ca această încredere să se manifeste și la alegerile locale și parlamentare care vor avea loc anul acesta.

Am mai promis un lucru în ultimii ani și sperăm ca în aceste săptămâni acest lucru să se întâmple. Am promis că vom reveni la alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Ca să fiu foarte clar și oficial, este vorba despre alegerea primarilor cu jumătate plus unu din numărul alegătorilor înscriși pe liste” a precizat Cristian Bușoi.

Vicepreședintele PNL a spus că un al doilea obiectiv strategic al partidului pe care-l reprezintă ar fi alegerile anticipate.

România nu poate porni reformele de care avem nevoie, nu poate porni o resetare a felului în care s-a făcut politică și administrație în ultimii ani, dacă nu există în Parlament o majoritate clară care să susțină această direcție” a declarat Bușoi.

Articolul precedentMinisterul culturii și Ministerul agriculturii se coafează de 13.000 lei
Articolul următorEuroparlamentarul Bușoi a vorbit despre proiectele europene care vizeză și zona Brăila