Miercuri, 23 decembrie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii  s-au sesizat cu privire la faptul că într-o localitate din mediul rural a fost organizat un eveniment privat, la care participau mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că proprietarul imobilului, un tânăr, în vârstă de 25 de ani, a organizat  petrecerea de botez a copilului, în curtea sa, unde au participat unsprezece persoane, fără a tulbura în vreun fel ordinea și liniștea publică.

Cu această ocazie, tânărul care a organizat petrecerea a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 lei, conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Totodată, au fost luate măsuri de intrare în legalitate, desfășurarea evenimentului fiind întreruptă.

”Reamintim cetățenilor faptul că este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive, aniversări etc.), atât în spațiile deschise, cât și în spațiile închise!

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea virusului SARS-COV-2!” transmit polițiștii brăileni. 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentJandarmii brăileni au găsit în mașina unui brăilean mai multe obiecte periculoase
Articolul următorANALIZĂ | Evoluţia răspândirii COVID-19, în România, pe o pantă „vizibil descendentă”