Până astăzi, la Brăila au fost înregistrate un număr de 5277 cazuri de infectări cu noul coronavirus, dintre care 182 sunt ale unor pacienți din alte județe. 

Față de ultima raportare, în județul Brăila au fost confirmate un număr de 103 cazuri noi, toate ale unor pacienți din județul Brăila. Incidența cazurilor de infectări în ultimele 14 zile a ajuns astăzi la 3.24 la mia de locuitori. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 7 persoane au fost reconfirmate pozitiv. 

Până astăzi la Brăila s-au raportat un număr de 230 persoane decedate de la începutul pandemiei, din care 5 în ultimele 24 de ore. Din cele 5 decese raportate de ieri până astăzi la ora 12.00, 4 sunt pacienți din municipiul Brăila și unul din satul Vultureni, comuna Cireșu. 

Astăzi la Brăila erau 209 persoane internate în spitale, 38 de persoane viind externate și declarate vindecate în ultimele 24 de ore. De asemenea, 501 persoane sunt în carantină la domiciliu și 100 izolate la domiciliu. În ultimele 24 de ore la Brăila au fost prelevate 95 de teste, ale căror rezultate vor fi contabilizate în zilele următoare.  

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentVineri, ora 18:00 – „Culiesele statului paralel”: Avocata lui Cristian Rizea vine cu detalii uluitoare, în direct de la Chișinău
Articolul următorFostul premier Mihai Tudose: Eu anunțam că angajez din toată lumea medici de ATI cu 15.000 de euro pe lună