Fără mai mulți jucători suspendați sau accidentați, CS Făurei nu a rezistat în deplasarea de la Aerostar Bacău

CS Făurei a pierdut vineri după amiază meciul din etapa a 13-a, jucat în deplasare, cu Aerostar Bacău. Prima repriză a fost controlată de la cap la coadă de echipa gazdă care a și marcat 4 goluri, iar în repriza a doua echipa din Făurei a ieșit mai mult la atac, dar fără a pune mari probleme apărării gazdelor, în timp ce Aerostar a avut două penalty-uri, unul transformat și unul ratat. Aerostar s-a impus la final cu scorul de 5-0 (4-0).

Aerostar a avut o primă ocazie de a marcat în minutul 8, la șutul lui Bobârnac, din 9 metri lateral, pe colțul scurt, dar Toma a respins în corner. Meciul a continuat în nota de dominare a gazdelor, în timp ce acțiunile ofensive ale oaspeților s-au oprit la 20 de metri de poarta băcăuanilor.

În minutul 20 Aerostar a deschis scorul. La o pasă în adâncime a lui Izmană, Toma a ieșit să degajeze, dar mingea l-a lovit pe Drezaliu și a ajuns la Vlad Danale, care a marcat din 8 metri în poarta goală, Toma rămânând cu mâinile în șold la 12 metri de poartă. Imediat după ce au repus mingea de la centrul terenului, CS Făurei a obținut un corner de pe partea dreaptă. Bălan a executat, mingea a fost deviată pe colțul lung, dar Gîță nu a reușit să reia în poartă din 3 metri, mingea trecând printre bară și jucătorul de la Făurei și ieșind în aut de poartă. 

În minutul 27, la un corner de pe dreapta, Ionuț Chirilă s-a înălțat și a reluat cu capul din 4 metri în poarta apărată de Toma, 2-0. În minutul 33 Tofan a recuperat o minge în propria jumătate de teren și a făcut o cursă de peste 60 de metri, a intrat în careu și i-a pasat în fața porții lui Alessandro Bobârnac, care din 6 metri, cu poarta goală, a marcat pentru 3-0. În minutul 44 gazdele au obținut o lovitură liberă de la 17 metri, poziție centrală. Alexandru Izmană a executat peste zid, aproape de vinclul din stânga portarului Toma, 4-0, rezultat cu care s-a încheiat prima repriză.

După pauză, CS Făurei a ieșit ceva mai curajos la atac, dar cei care au avut o primă situație de gol au fost tot cei de la Aerostar, în minutul 57, când șutul din careu al lui Gavrilă, pe colțul lung, a șters bara și a ieșit în aut de poartă. În minutul 64 Danale a intrat în careu, talonat de Drezaliu, l-a întors pe fundașul Făureiului, care a încercat o deposedare prin alunecare, dar Danela a căzut în careu și arbitrul a dictat penalty după o semnalizare a tușierului. Stejărel Vișinar a executat lovitura de pedeapsă și a marcat pentru 5-0, în minutul 66. CS Făurei a avut câteva șuturi la poarta adversă, dar fără probleme pentru portarul Ovidiu Mocanu. În minutul 84 Gavrilă pătrunde în careu și este agățat de Dunca și arbitrul a dictat penalty, De data aceasta a executat Horia Ilie, în stânga lui Toma, dar portarul Făureiului a ghicit colțul și a respins în corner.

CS Făurei: B. Toma – Dunca, Drezaliu, Constantinescu, Gîță, Comșa – Fl. Bălan (min.  E. Vasiliu), Gherghișan (min. 78 Chiburta), V. Ion, Boungou Laz (min. 86 R. Costea), S. Nicoliță. 

După 13 etape CS Fărei se află pe locul 9, cu 7 puncte, iar în etapa viitoare va juca pe teren propriu cu Viitorul Ianca. 

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.