Acasă Administratie Festivalul dulciurilor, punct de atracție pentru copii și nu numai

Festivalul dulciurilor, punct de atracție pentru copii și nu numai

Festivalul dulciurilor - Brăila 2018

De două zile, strada Mihai Eminescu din Brăila a devenit strada dulciurilor și distracției pentru cei mici. Amatorii de dulciuri sunt ademeniți cu diverse produse de cei 26 de comercianți prezenți la Festivalul Dulciurilor, aflat la prima ediție la Brăila.

În căsuţele de lemn înşirate din dreptul teatrului Maria Filotti până dincolo de intersecţia cu strada Mihail Sebastian, producători şi comercianţi veniţi din mai multe zone ale ţării au la vânzare prăjituri, produse de patiserie, îngheţate, kurtos kolacs, cafea şi derivate de cafea dar şi miere, multă miere şi produse apicole, dar și palincă de Bihor.

Primăria ne-a informat că au răspuns invitaţiei producători de dulciuri din Brăila, Bucureşti, Ploieşti, Constanţa, Piteşti, Harghita, Bihor şi Ilfov.

Brăilenii pot vizita târgul de dulciuri până duminică, 16 septembrie, programul oficial fiind între orele 10.00 – 22.00.

Pe parcursul zilelor de vineri, sâmbătă şi duminică, au fost programate spectacole de teatru pentru copii, ateliere de creaţie dar şi defilări ale unor personaje din poveşti sau desene animate. Acestea vor fi puse în scenă de actorii Teatrului “Cărăbuş” din Brăila, dar şi de trupe venite din Bucureşti şi Iaşi.

Vineri, începând cu ora 11.00, Teatrul de păpuși “Cărăbuş” a susţinut un spectacol pe o scenă improvizată la intersecția străzii Mihai eminescu cu Ana Aslan, urmărit de o mulţime de copii. Seara, de la ora 17.00, printre tarabele cu dulciuri au defilat personajele de poveste care, de asemenea, au captat interesul celor mici.

Sâmbătă şi duminică organizatorii au pus în program piese de teatru pentru cei mici, la ora 11.00, iar seara apariţii ale unor actori care intră în pielea unor personaje.

Duminică seară, va avea loc un spectacol de muzică medievală susţinut de trupa Pontice, începând cu ora 20.30, iar de la 21.30 trupa Over & Band va susţine un concert rock.

Cele două spectacole vor fi găzduite de o scenă amplasată în parcarea de la intersecţiei străzii Mihai Eminescu cu strada Mihail Sebastian. Scena a fost amenajată încă de joi, accesul în parcare fiind restricţionat până luni dimineață.

Articolul precedentAJOFM Brăila organizează ”Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”
Articolul următorCe amenzi a mai aplicat Poliția Locală