În perioada 16-18 octombrie 2019, Biblioteca Județeană Panait Istrati Brăila organizează un festival adresat oricărui brăilean care se simte capabil să transmită povești, dar și celor cărora le plac istorisirile.

 

Vârsta, atât a povestitorilor, cât și a ascultătorilor nu are nicio relavanță pentru că evenimentul este organizat pe mai multe secțiuni:

– secțiunea pentru copii (preșcolari și elevi din ciclul primar): joi și vineri (17-18 octombrie), ora 9.00, la Secția pentru Copii. Ludotecă;

– secțiunea pentru copii (ciclul gimnazial), joi, 17 octombrie, ora 11, la Sala Fănuș Neagu;

– secțiunea pentru adolescenți, miercuri, 16 octombrie, ora 16, sala Panait Istrati;

– secțiunea pentru adulți, joi, 17 octombrie, ora 17.00.

Seara de joi, dedicată adulților, va fi specială, fiind invitați trei excelente povestitoare din Chișinău – Liliana Juc, Elena Taragan, Valentina Țîra – și una din Iași – Manuela T. Balașca-Mihoci.

Le mulțumim partenerilor noștri din Brăila implicați în proiect pentru dăruire și pentru că aduc mai aproape de oameni povești frumoase și educative: Colegiul Economic Ion Ghica, Liceul N. Iorga, Liceul Tehnologic Anghel Saligny – Structura Școala Gimnazială C.S. Aldea”, a declarat purtătorul de cuvânt al Bibliotecii Județene Panait istrati, Laura Caplea.

Festivalul face parte din activitățile proiectului: Fabrica de Povești, finanțat prin programul Erasmus+ al Comisiei Europene. Managerul proiectului și coordonatorul festivalului este dr. Eduard Claudiu BRĂILEANU, șef serviciu Relații cu Publicul în cadrul Bibliotecii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here