Acţiunea sportiv–recreativă ”Fii activ cu Special Friends” care s-a desfășurat în data de 21 septembrie 2019 a fost organizată în acest an de A.C.S.P.D.F. Special Friends Brăila, în colaborare cu Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Brăila (C.S.E.I.) şi cu sprijinul logistic şi financiar al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Brăila (D.J.S.T.). Competiția s-a desfăşurat la Baza Sportivă a D.J.S.T. din Parcul Monument.

La startul competiţiei s-au aliniat 48 de participanţi: tineri, copii asistaţi social, persoane cu dizabilităţi, sportivi paralimpici, profesori de educaţie fizică, antrenori, însoţitori şi familiile lor. Au participat şi elevi de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Brăila (C.S.E.I.), însoţiţi de profesorii de educaţie fizică și sport Valerica Dumitru şi Costel Creiţeanu.

Am dorit ca această competiţie să conducă la socializare şi integrare prin sport între elevi şi persoane cu dizabilităţi, indiferent de categoria socială, profesie sau vârstă, a declarat Fănuța Leocă, președinte a A.C.S.P.D.F. Special Friends Brăila.

La darts, pe primele 3 locuri s-au clasat: Locul 1 – Nicola Nicolas – Florin (A.C.S.P.D.F. Special Friends Brăila), Locul 2 – Secielian Georgiana – Diana (Școala Gimnazială ”Vasile Alecsandri”), Locul 3 – Constantin Emilia (A.C.S.P.D.F. Special Friends Brăila).

Secţiunea aruncări la coş a fost câştigată de Vasilică Zamfir (A.C.S.P.D.F. Special Friends Brăila), acesta fiind urmat în clasament de Armă Stelică şi de Pastramă Mirela, ambii de la  (C.S.E.I. Brăila).

La badminton s-a impus Daniel Stoian de la (A.C.S.P.D.F. Special Friends Brăila), acesta fiind urmat în clasament de Stan Gheorghiță – Marinel şi de Lupașcu Pavel, ambii de la (C.S.E.I. Brăila).

Articolul precedentCezar Barbu – elevul din Bălcescu care a organizat primul ”Festival al Științelor” la Brăila!
Articolul următorEtapă a oaspeților în Liga a 4-a