În aceste zile greu încercate, solidaritatea umană este mai mare ca oricând, iar echipa FII TU UN EROU nu face excepție. Concret, Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu organizează o campanie ce are drept scop ajutorarea persoanelor vârstnice aflate în dificultate, cu o situație financiară precară. Vă invităm să fiți voluntari alături de ei!

Campania este una de colectare produse alimentare (pe raza județelor Galați și Brăila), de la oameni cu suflet mare și evident, distribuirea lor către bătrânii aflați în suferință. Alimentele ce pot fi donate de dumneavoastră trebuie să se afle în termen de valabilitate și să facă parte din categorii neperisabile, care nu necesita o temperatură specială de păstrare, precum: alimente de bază (ulei, făină, orez, zahăr, ingrediente de copt), conserve, paste făinoase, sosuri, produse de patiserie ambalate, ceaiuri, dulceață, gemuri, etc.

”Cel mai important aspect, #stațiacasă! Venim noi la dumneavoastră! Tot ce trebuie să faceți este să apelați numărul de telefon 0741 390 761 (Laurențiu Cobzaru) în momentul în care puteți oferi din puținul dumneavoastra. Echipa FII TU UN EROU vine acasă la dumneavoastră pentru a colecta produsele alimentare, acestea urmând să ajungă pe mesele bătrânilor, pentru a trece mai ușor peste perioada de izolare. Vremurile grele fac oamenii puternici! Oamenii puternici fac vremurile ușoare! Vă mulțumim anticipat pentru solidaritatea de care dați dovadă! Link eveniment: https://facebook.com/events/s/fii-tu-un-erou-pentru-semenii-/581317572482153/?ti=cl” este mesajul transmis de organizatorii acestei acțiuni, Laurențiu Cobzaru – MApN, Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă Smârdan, Poliția Militară și Costel Mazâlu – Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dunărea” al județului Brăila.

Fii tu un erou – Sprijin, speranță, șansă la viață! https://www.facebook.com/fiituunerou/?modal=admin_todo_tour
„Ce faci pentru tine dispare odată cu tine, ce faci pentru ceilalți rămâne pentru eternitate!” este motto-ul acțiunilor desfășurate de cei doi.