Filtre ale polițiștilor la intrările în municipiu
Filtre ale polițiștilor la intrările în municipiu

În perioada 01 – 07 februarie a.c., polițiștii brăileni au acționat pe principalele artere rutiere de la intrarea și ieșirea din municipiul Brăila, pentru prevenirea şi combaterea activităţilor infracţionale și reducerea accidentelor rutiere.

Zilnic, polițiștii brăileni acţionează, în sistem integrat, pe principalele artere rutiere de intrare în municipiul Brăila, cu efective din cadrul formaţiunilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi acţiuni speciale.

Aceștia desfăşoară acţiuni specifice pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă prevederile legale, precum şi a celor urmărite în temeiul legii.

De asemenea, polițiștii rutieri au ca principal obiectiv și reducerea numărului accidentelor rutiere cauzate de încălcarea de către conducătorii de vehicule a normelor privind circulaţia pe drumurile publice.

Astfel, în perioada 01 – 07 februarie a.c., polițiștii au efectuat 28 de filtre, ocazie cu care au constatat 4 infracțiuni și 26 de contravenții, pentru care au aplicat amenzi, în valoare totală de 11.730 lei, dintre care 25 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, şi una la Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

Articolul precedentPrins cu produsele agricole furate în căruță
Articolul următorEchipa de Divizia A a Dunării Brăila a pierdut la Slobozia, dar importantă va fi victoria în Liga Florilor cu Zalau