Declarații drastice, dar realiste, au venit din partea consilierului județean Florin Cîrligea care a atras atenția coaliției asupra faptului că PSD se poate reface, dacă nu se iau măsuri urgente pentru stabilizarea economiei.

Partidul Național Liberal are un merit deosebit, președintele Ludovic Orban a reușit să treacă o moțiune împotriva unui partid-stat. Să nu uităm că PSD a avut în jur de 46%, dar care ușor-ușor a pierdut tocmai prin politicile sale în privința justiției și a economiei.

Din păcate, această guvernare, cu acest prim ministru, ne-a făcut de rușine în toată Europa, dar și în Statele Unite.

Faptul că, Guvernul Dăncilă părăsește scena politică a țării, eu sper să devină istorie cât mai repede, împreună cu acest partid, demodat, cu o mentalitate de pe vremea comuniștilor(…) Dacă forțele care au dat jos Guvernul nu pică la o înțelegere, acest partid(n.r. PSD) se poate reface, pentru că au o capacitate de regenerare, pe baza unor promisiuni deșarte, mint și păcălesc lumea și în general pe cei de vârsta a treia”, a declarat liberalul Florin Cîrligea.

 

 

Consilierul a atras atenția asupra faptului că social-democrații vor încerca să inducă populației ideea că PNL va tăia pensiile și salariile, măsură care ar distruge tot ceea ce a însemnat moțiune de cenzură și ar reda social-democraților o mare parte din electoratul pierdut.

Ultima speranță a lor era că au dat pensii și salarii, iar PNL le va tăia. Eu vă spun că nu se va întâmpla, clar! PNL nu va tăia pensii și salarii! Vor fi luate alte măsuri economice, prin care va fi sprijinit mediul de afaceri, se va modifica, sper eu, această ordonanță 114, nu în totalitate, pentru că mai sunt și câteva lucruri bune”, a spus consilierul Florin Cîrligea.

Articolul precedentPreședintele PNL Brăila: ”Jumătate din parlamentarii PSD nu vor mai intra a doua oară în Parlament! Vor face presiuni să nu se ajungă la anticipate!”
Articolul următorȘoferi brăileni depistați sub influența alcoolului la volan