Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila vă invită să participați în data de 27 mai 2021, ora 13.00 la evenimentul cultural Moment artistic cu Gina Chelaru, creator handmade, fondatoarea brandului Căsuța cu pisici, ce ne va introduce în lumea unicității, a unei lumi cu produse altfel, separate de comercial.

Produsele meșteșugite cu drag în diferite forme şi culori sub sloganul Căsuţa cu pisici sunt piese unice ce se disting din mulțime şi se potrivesc unor oameni speciali şi unor ocazii deosebite, pornind de la primii paşi, de la grădiniţă,  până la maturitatea vieţii de adult.

Evenimentul cultural se va  desfăşura în incinta Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila, în Galeria Violon D’Ingres, începând cu ora 13.00 și va fi transmis live pe pagina de facebook  a organizatorului – Centrul.de.Creatie.Braila.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentTrei brăileni amendați pentru nerespectarea măsurii carantinării
Articolul următorCulisele statului paralel | C. P. Tăriceanu, premierul ”inimă zburdalnică”. Dezvăluiri despre bilețelul roz și evoluția sa politică