Începând de astăzi, prin ordin de ministru, fosta mare atletă a Brăilei, Anamaria Necoară (Ioniță) va fi managerul CSM Brăila, club sportiv la conducerea căruia îi urmează lui Claudiu Pisică. Anamaria Necoară va conduce interimar destinele CSM Brăila după ce fostul director interimar a picat ambele examene pe care le-a susţinut la Ministerul Tineretului și Sportului.

 

De astăzi, Clubul Sportiv Municipal Brăila are un nou director. Este vorba despre Anamaria Necoară, fostă Ioniţă, una dintre cele mai valoroase atlete pe care le-a avut Brăila, multiplă medaliată în probele de garduri, dar și în probe combinate. Ioniță are în palmares și un loc 5 cu ștafeta României la Campionatul Modial și o participare cu ștafeta de 4×400 metri la Jocurile Olimpice din 2016. 

Anamaria Necoară s-a născut pe 7 iulie 1988 la Brăila. A absolvit Liceul cu Program Sportiv Brăila, iar în 2010 Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Are masterat făcut la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Piteşti cu lucrarea Performanţă în sport şi tot la aceeaşi univerisitate are un masterat terminat în 2016 cu lucrarea Organizare şi conducere în sport.

După ce a rămas însărcinată a renunțat la activitatea sportivă și s-a dedicat antrenoratului la secția de atletism a CSM brăila, unde Anamaria Necoară pregăteşte o grupă de copii.

Articolul precedentAproape de comă alcoolică a fugit de la locul accidentului
Articolul următorMoș Crăciun a sosit la Jandarmeria Brăila