Liderii partidului ProRomânia Brăila au vizitat azi șantierul podului peste Dunăre. Fostul premier Mihai Tudose a fost însoțit de deputatul Emilia Meiroșu și de consilierul județea Marian Căpățână.

A fost o vizită surpriză. Nu am vrut să fie nimic oficial și am ales să mergem într-o sâmbătă, după masă, în speranța că nu vom deranja pe nimeni. Când am ajuns la șantier am fost toți uimiți să vedem că se lucrează. Deci, sâmbăta, la amiază, muncitorii erau pe șantier. Nu poate decât să ne bucure acest lucru”, a declarat, pentru Jurnalul de Brăila, europarlamentarul Mihai Tudose.

Stadiul lucrărilor la data de 18.07.2019:

– Execuţie drumuri tehnologice mal Brăila şi mal Jijila

– Execuţie drumuri de acces la Turnul Brăila şi Turnul Jijila

– Execuţie grindă de ghidaj Bloc de ancoraj Brăila, Turn Brăila, Turn Jijila, Bloc de ancoraj Jijila

– Execuţie pereţi mulaţi Bloc de ancoraj Brăila, Turn Jijila

– Execuţie piloţi Ø1500 culee viaduct de acces mal Jijila

– Execuţie piloţi Ø1800 Turn Jijila

– Lucrări de Organizare de şantier atât în zona Brăila cât şi în zona Jijila.

 

 

Am fost foarte încântați să vedem că se lucrează la acest proiect, atât de important pentru Brăila și pentru România, inclusiv sâmbăta, la ora prânzului! Alături de colegii mei din ProRomânia și de primul ministru Mihai Tudose ne vom ține promisiunile și vom face tot ceea ce ne stă în putință ca acest proiect să fie dus la bun sfârșit!”, a declarat deputatul ProRomânia, Emilia Meiroșu.

Conform cnadnr.ro, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului Supervizarea Proiectării și Execuției Podului suspendat peste Dunăre în zona Brăila, cu o valoarea estimată a contractului de 48.988.269,50 lei fără TVA.

Articolul precedentAdrian Gheorghe a câștigat și etapa a III-a a campionatului de dirt-track desfășurată la Brăila
Articolul următorExplozie puternică la școala din Movila Miresii! Nu există victime!