Un bărbat, pe numele căruia era emis mandat european de arestare de către autoritățile judiciare din Germania, a fost depistat de polițiștii brăileni.

 

La data de 23 august a.c., polițiștii de investigații criminale din Brăila au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Brăila și l-au depistat pe un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Brăila, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autoritățile germane, solicitându-se arestarea acestuia în vederea predării către autoritățile judiciare ale acestui stat.

Acesta este bănuit că, în cursul anului 2018, acesta, împreună cu alte două persoane, ar fi sustras ar fi sustras mai multe motoare de barcă de pe teritoriul Germaniei, pe care le-ar fi transportat către România, în vederea comercializării acestora.

Persoana depistată a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați, care a dispus reținerea sa pentru o perioadă de 24 de ore.

Articolul precedentVeste bună pentru pensionari! CLM va vota majorarea plafonului pentru acordarea gratuității la mijloacele de transport în comun!
Articolul următorDoi șoferi depistați sub influența alcoolului