Furt de material lemnos pe raza comunei Tufești
Furt de material lemnos pe raza comunei Tufești

La data de 11 martie a.c., poliţiştii l-au depistat în flagrant, pe raza comunei Tufești, pe un bărbat în timp ce încerca să sustragă material lemnos.

Luni, 11 martie a.c., în jurul orei 16:00, poliţiştii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Viziru au fost sesizați, prin apel la numărul unic de urgență 112, de către administratorul unei societăți ce are ca obiect de activitate exploatarea forestieră, cu privire la faptul că o persoană a sustras materialul lemnos rămas în urma unei exploatări pe raza comunei Tufești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii l-au depistat, pe raza comunei Tufești, pe un localnic, în vârstă de 41 de ani, în timp ce transporta cu un autoturism cantitatea de 2,14 metri cubi de material lemnos, esența salcie.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta ar fi fost sustras de pe fondul forestiel în cauză, fiind confiscat și lăsat în custodia Ocolului Silvic Lacu Sărat, până la finalizarea cercetărilor.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt de material lemnos.

Totodată, acesta a fost și sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 2000 de lei, conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Articolul precedentTrei brăileni surprinși de polițiști cu lemne de foc furate din Parcul Monument
Articolul următorCe se întâmplă la Braicar? De la probleme tehnice la cele de comportament! Demisiile întârzie să apară!