Furtuna a dărâmat un gard provizoriu peste mașinile parcate în zonă
Furtuna a dărâmat un gard provizoriu peste mașinile parcate în zonă

Aseară, în timpul furtunei și a ploii torențiale care a cuprins municipiul Brăila între orele 21.30-22.45, gardul care împrejmuiește șantierul de la supermarketul care se reconstruiește în Bariera Călărașilor a căzut pe trotuar și a lovit câteva mașini parcate regulamentare pe Bulevardul Dorobanților. 

Gardul a fost ridicat de angajații firmei care asigură paza șantierului, dar a fost montat pe trotuar, deci mai aproape de mașini. Proprietarii autoturismelor parcate în zonă se tem că la o altă rafală mai puternică de vânt gardul de sârmă va cădea cu siguranță peste toate mașinile parcate regulamentar.

Cetățenii din zonă spun că își parcau autoturismele în acolo în lipsa locurilor de parcare din curtea interioară a blocurilor și considerau zona una mai sigură.

Și așa în zona blocurilor ne confruntăm cu lipsa parcărilor. Această parcare de pe Dorobanți ne ajuta pe toți să parcăm sigur și regulamentar, dar, în condițiile de față, cum să mai parcăm dacă acea jucărie de gard în orice clipă poate să cadă peste mașini” spune un locuitor din zonă, care își parca mașina în apropierea trotuarului din zona respectivului magazin.

Acel gard, care nu are o stabilitate foarte mare poate pica oricând și peste cei pietonii care circulă pe trotuarul din zonă.

Articolul precedentCeremonia de deschidere a exercițiului Saber Guardian 2019 în Poligonul Smârdan
Articolul următorCod portocaliu de vreme severă până la ora 16.30