George Simion a devenit candidatul mișcării unioniste la alegerile europarlamentare din 2019. Sub sloganul „România Mare în Europa‟, liderul mișcării unioniste a anunțat în cadrul unei lansării oficiale pe 12 ianuare 2019 că va aduce în atenția opiniei publice teme de interes național: Unirea Basarabiei cu România, protejarea drepturilor românilor din comunitățile istorice, sprijinirea românilor din județele Harghita și Covasna, valorificarea potențialului diasporei și contracararea sistemului mafiot care blochează dezvoltarea României și a Republicii Moldova.

În cadrul lansării candidaturii, Simion a declarat: „Avem nevoie de o Românie Mare într-o Europă unită. Cei care și-au anunțat deja candidatura pentru un loc de europarlamentar vor folosi televiziunile, banii, pârghiile administrative. Eu sunt unul singur, însă am de partea mea adevărul, dragostea de țară, neamul românesc și o idee: să facem România Mare în Europa!‟.

Caravana de semnături a candidatului independent la alegerile europarlamentare, George Simion, va ajunge în Brăila marți, în fața Primăriei, începând cu ora 17:00.

Articolul precedent”Să fie clar: Spitalul Județean este în răspunderea PSD(…) Brăilenii trebuie să cunoscă adevărul!” – Vasile Varga
Articolul următorTractor cu remorcă neînmatriculată, depistat în trafic de polițiștii de frontieră brăileni