La data de 06.08.2019, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat, pe raza județului Brăila, pe linia comercializării produselor contrafăcute.

Cu această ocazie au verificat trei societăți comerciale, fiind constatate 2 infracțiuni, pentru care au fost întocmite dosare penale, și au indisponibilizat bunuri, în valoare totală de 1.800 de lei.

Exemple: 1. La o societate de pe raza comunei Râmnicelu, a fost identificată o femeie de 35 de ani, administrator al acesteia, în timp ce avea expuse la vânzare articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, purtând mărci identice sau similare cu mărcile protejate,  în valoare de aproximativ 1.300 de lei.

De asemenea, la punctul de lucru al unei societăți ce își desfășoară activitatea într-un complex comercial din Brăila,  a fost identificată o tânără, în vârstă de 29 de ani, administrator al acesteia, în timp ce avea expuse la vânzare articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, purtând mărci identice sau similare cu mărcile protejate,  în valoare de aproximativ 600 de lei.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză au fost înregistrate dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând însemne identice sau similare cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Articolul precedentDoi ”pirați” depistați de polițiștii brăileni!
Articolul următorJandarmii vor asigura siguranța în perioada Zilelor Municipiului Brăila