Handbal în Polivalenta brăileană, miercuri de la ora 17
Handbal în Polivalenta brăileană, miercuri de la ora 17

HC Dunărea Brăila va juca miercuri după amiază, de la ora 17.00, un nou meci amical în Sala Polivalentă Danubius din Brăila. Adversara echipei pregătite de Aurelian Roșca va fi HCM Slobozia, echipă revenită în Liga Națională după un sezon în Divizia A. 

Dunărea Brăila continuă seria meciurilor amicale și va întâlni miercuri după amiază pe HCM Slobozia, echipă pregătită de Gheorghe Covaciu.

După amicalul cu echipa din Slobozia, pentru fetele de la HC Dunărea va urma o seară de gală, pe 15 august, de la ora 20.30, când va fi prezentată brăilenilor, pe scena de la Faleza Dunării, lotul echipei de Liga Națională și lotul echipei de Divizia A, în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Brăilei.

Vineri, 16 august, de la ora 18.00, în Sala polivalentă, HC Dunărea va întâlni pe CS Mioveni, echipă care în sezonul trecut a jucat barajul de promovare în Liga Națională.

În weekend-ul viitor Dunărea Brăila va participa la un turneu organizat la Buzău și la care pe lângă echipa gazdă, SCM Gloria Buzău va mai participa CSM Slatina și probabil Rapid București.

Primul meci oficial pentru HC Dunărea va fi duminică, 1 septembrie, de la ora 15.30, în deplasare la campioana României din sezonul trecut, SCM Rm. Vâlcea. O săptămână mai târziu echipa brăileană va juca tot în deplasare, la Corona Brașov, duminică, 8 septembrie, de la ora 15.30. Primul meci oficial pe teren propriu va fi miercuri, 11 septembrie, când vor primi vizita celor de la CSM Slatina.

Articolul precedentPrograme de formare profesională gratuite pentru şomeri prin intermediul AJOFM
Articolul următorMiercuri la Ianca, duel în Cupa României între Viitorul Ianca și CS Făurei