Miercuri dimineață, HC Dunărea Brăila a încheiat cantonamentul de la Siofok (Ungaria) cu un meci amical cu echipa locală, cu care a făcut mai multe antrenamente comune. Echipa brăileană, pregătită de Neven Hrupec s-a impus cu scorul de 29-28 (16-18) cu un gol marcat în ultima secundă de Shteriova.

Siofok a început mai bine, dar Brăila a revenit și a egalat la 7, apoi a preluat conducerea 10-11. Pe final de primă repriză Siofok s-a distanțat la 4 goluri, scor 17-13. Severin și Lavko au făcut ca Brăila să reducă diferența la două goluri până la pauză, scor 18-16.

În minutul 34, Brăila a trecut din nou în avantaj, scor 18-19. Pe parcursul reprizei secunde, cele două echipe au mers cap la cap, cu Brăila la conducere și Siofok egalând de fiecare dată până la 26-26. În ultimul minut al meciului, Siofok a  egalat cu golul lui Kinga Debreczeni-Klivinyi, scor 28-28. Rezultatul final a fost însă stabilit de Marija Shteriova în ultima secundă, 28-29.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Lavko -8 goluri, Severin -5, Balog -3, Shteriova -3, L. Araujo -3, Mamic -2, Coteț -2, Pisică -2, Sazdovska -1. Au mai jucat: Pessoa, Șerban, Preda – portari, de Souza.

sursa foto: https://siofokkc.hu/

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentOlimpic Zărnești a câștigat cu 1-0 amicalul cu Viitorul Ianca
Articolul următorÎn atenția celor care tranzitează șoseaua dig Brăila-Galați