HC Dunărea Brăila nu a avut milă de tinerele jucătoare de la CSM Roman. Echipa antrenată de Neven Hrupec a mers la Roman cu cea mai bună echipă și chiar dacă a rulat pe parcursul meciului toate jucătoarele, nu le-a iertat pe romașcance, pe care le-a învins cu 39-16 (19-7).

Brăilencele au condus din startul meciului cu 3-0, pentru ca echipa gazdă să reușească să înscrie apoi de două ori la rând. Abia în minutul 19 HC Dunărea a reușit să se distanțeze la 5 goluri, scor 10-5, dar finalul de repriză a fost dominat clar de brăilence, profitând că tinerelor jucătoare de la Roman li s-au terminat ”bateriile”.

Gazdele au marcat ultimul gol al primei reprize în minutul 23, scor 7-12, pentru ca până la pauză Brăila să înscrie de 7 ori, cinci goluri fiind marcate de Ștefania Epureanu.

Safta a marcat primul gol al reprizei a doua pentru ca în minutul 33, după 10 minute fără gol, CSM Roman să înscrie prin Neamțu de la 7 metri. Brăila a continuat să se distanțeze pe tabela de marcaj și în minutul 42 Safta a dus echipa brăileană la 19 goluri avans, scor 29-10.

Gazdele au marcat apoi de două ori la rând și au ratat și o aruncare de la 7 metri apărată de Șerban, dar a fost un simplu foc de paie. În minutul 53 Cătălina Preda a dus Brăila la 21 de goluri avans, scor 33-12. Cea mai mare diferență de scor a fost în minutul 58, când Czeczi a marcat pentru 39-15, iar ultimul gol al meciului a fost înscris cu câteva secunde înaintea finalului de Ioana Neamțu, golghetera gazdelor, cu 8 goluri marcate..

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Ștefania Epureanu -9 goluri, Cătălina Preda -6, Bianca Tiron -4, Nicoleta Safta -4, Tamires Morena Araujo -4, Elena Dache -3, Claudia Constantinescu -3, Mirabela Coteț -2, Alina Czeczi -2, Gabriela Bucur -1, Aneta Udriștioiu -1.

Au mai jucat: Marina Razum, Elena Șerban, Natasha Krnic și Marina Dmitrovic.

Celelalte echipe calificate în sferturile de finală ale Cupei României Fan Courier sunt: CSM București, CSM Rm. Vâlcea, CSM Slatina, SCM Gloria Buzău, U Cluj, Minaur Baia Mare.

Articolul precedentAniversarea Zilei Consiliului Internaţional al Sportului Militar
Articolul următorPolițiștii brăileni au intervenit ieri la 34 de evenimente