Duminică după amiază, în ultima etapă din Liga Florilor, HC Dunărea Brăila a câștigat cu scorul de 30-23 (14-14) în fața celor de la CS Dacia Mioveni, echipă care va juca baraj pentru menținerea în Liga Florilor și în sezonul viitor. Pentru Kurtovic și Tamires acesta a fost ultimul meci în tricoul Dunării Brăila și la începutul partidei acestea au primit câte un buchet de florin din partea conducerii clubului. 

Startul de meci nu a fost unul foarte bun pentru echipa brăileană, care s-au văzut conduse cu 3 goluri în minutul 13, scor 4-7. de la 6-9 în minutul 16, HC Dunărea a revenit și a marcat de 4 ori consecutiv și a preluat pentru prima dată conducerea pe tabela de marcaj, 10-9 în minutul 24. Mioveniul a marcat apoi de 3 ori la rând și în minutul 27 tabela arăta, 10-12. În minutul 29 echipa vizitatoare conducea tot cu 2 goluri, scor 12-14, iar Da Rocha și Sazdovska au marcat pentru Brăila și la pauză a fost 14-14.

După pauză Brăila a marcat prin Mihai și oaspetele au egalat la 15 prin Nițu. A urmat o serie de 7 goluri marcate de jucătoarele Brăilei fără ca oaspetele să înscrie niciunul și în minutul 44 scorul era 22-15. După 14 minute fără gol marcat Mioveniul a spart gheața în minutul 46, prin golul marcat de Mădălina Predoi. Cea mai mare diferență de scor a fost în minutul 53, scor 27-18. În minutul 59 Mioveniul a redus handicapul la 5 goluri, scor 28-23, iar pe final Dunărea a mai marcat de două ori, prin Lăscăteu și Terciu, care au stabilit scorul final, 30-23.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Amanda Kurtovic -5 goluri, Francielle Gomes Da Rocha -5, Jovana Sazdovska -5, Tamires Morena -4, Mihaela Mihai -4, Nicoleta Balog -3, Larissa Fais Araujo -2, Diana Lăscăteu -1, Amalia Terciu -1. Au mai jucat: Elena Șerban, mayssa Pessoa, Elena Ana Caraman – portari, Cătălina Pisică, Mirabela Coteț, Ștefania Epureanu, Andreea Sandu.

Pentru Dacia Mioveni au marcat: Georgescu -8 goluri, Beșleagă -5, Predoi -3, Vizuete -2, Niță -2, Lisewska -1, Tomescu -1, Boian -1. Au mai jucat: Polocoșer, Dumitrașcu – portari, Porohniuc.  

HC Dunărea Brăila a încheiat sezonul pe locul 7, cu 41 de puncte. CS Mioveni a terminat pe locul 12, cu 18 puncte. 

ImagineImagineImagineImagineImagineImagine

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentConsorțiul Universitaria, din care face parte și Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, solicită implicarea sa imediată în procesul de elaborare a Legii Educației
Articolul următorPașaport pentru Vacanță, acțiune organizată cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaționale a Copilului