HC Dunărea Brăila a întrerupt seria de 3 meciuri fără victorie

HC Dunărea Brăila a câștigat la 12 goluri diferență în fața celor de la CSM Deva, într-un meci contând pentru etapa a 7-a din Liga Națională. Handbalistele de la Brăila nu au excelat în joc, dar au trecut fără emoții, scor 32-20 (17-9) de ultima clasată, CSM Deva, echipă la care joacă și Ada Moldovan, o handbalistă emblematică pentru echipa brăileană. În acest meci a revenit după o accidentare Kanaval, dar a lipsit în continuare Sazdovska.

Dunărea a deschis scorul în minutul 2, când Kurtovic a marcat dintr-o aruncare de la 7 metri. Deva a egalat prin Ciolan, iar cele două echipe au mai fost la egalitate o singură dată, la scorul de 2-2 în minutul 5. După două ratări ale lui Kurtovic și Da Rocha, în minutul 9 Brăila s-a desprins prima dată la două goluri, scor 4-2 în urma unui gol marcat de Kurtovic. Două goluri legate marcate de Udriștioiu au dust Brăila la 4 goluri avans în minutul 14, scor 7-3. O nouă serie de ratări ale gazdelor au făcut ca echipa de la Deva să se apropie la două goluri, scor 8-6 în minutul 19. De la 10-7 Deva a avut 8 atacuri ratete și Brăila s-a distanțat la 6 goluri, scor 13-6. Pe final de repriză Brăila s-a distanțat la 8 goluri, scor 16-8 și apoi 17-9.

După pauză primele care au marcat au fost tot fetele de la Dunărea, iar în minutul 34 diferența s-a mărit la 11 goluri, scor 21-10, după un gol marcat de Quintino. Diferența de 10-11 goluri s-a menținut până în minutul 41, când oaspetele au ajuns la 9 goluri în spate, iar în minutul 55 diferența s-a micșorat la 8 goluri, cât a fost și la pauză, scor 26-18, timp în care Deva a ratat și două aruncări de la 7 metri, iar Brăila a jucat mai bine de două minute în dublă inferioritate numerică. Pe final Brăila a revenit și s-a distanțat la 13 goluri, 32-19, dar scorul final a fost stabilit de golul marcat de Cherecheși cu 4 secunde înaintea fluierului de final.

Pentru HC Dunărea au marcat: Kurtovic 7, Quintino 5, Araujo 5, Udriștoiu 4, Rodrigues 4, Kanaval 2, Tamires 2, Safta 1, Terciu 1, Coteț 1. Au mai jucat: Șerban, Pessoa, Caraman, Jacobsen, Da Rocha, Epureanu.

După 7 etape echipa din Brăila se află pe locul 6, cu 13 puncte și golaberaj +28.

Imagine

Următorul meci din Liga Națională pentru HC Dunărea Brăila va fi joi, 4 noiembrie, de la ora 16.00, în deplasare la SCM Gloria Buzău.

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.