HC Dunărea Brăila s-a chinuit în prima repriză a meciului cu CSM Galați, când gălățencele au fost de câteva ori la conducerea partidei, dar în repriza a doua Hrupec a introdus ”artileria grea” și a tranșat victoria echipei din Brăila cu 23-16 (10-9). 

CSM Galați a deschis scorul în minutul 1 prin Cristina Gheorghe, fostă jucătoare a Dunării Brăila. Andrița a marcat apoi pentru 2-0, dar Zamfirescu și Terciu au egalat la 2 în minutul 3. Andrița a marcat apoi pentru 3-2, iar Terciu a egalat, de la 7 metri. Gheorghe a adus iar Galațiul în avantaj, iar în minutul 6 dache a egalat la 4, după care HC Dunărea a mai marcat 3 goluri și în minutul 11 s-a distanțat la 3 goluri, scor 4-7. CSM a marcat apoi din nou de 4 ori la rând prin Cioaric și au trecut în avantaj. Zamfirescu a ratat o aruncare de la 7 metri, dar tot ea a egalat la 8, iar în minutul 24 Cioaric a înscris pentru 9-8. În ultimele 6 minute ale primei reprize CSM Galați nu a mai marcat în poarta Elenei Șerban, iar Brăila a înscris de două ori, prin Terciu și Zamfirescu. 

În partea a doua Epureanu a marcat primul gol, pentru ca Cioaric să înscrie de la 7 metri pentru 10-11. Brăila a marcat apoi de 3 ori și s-a distanțat la 4 goluri, scor 10-14. Cioaric a marcat din nou de la 7 metri, dar din nou Brăila a marcat de 5 ori, din care 4 reușite au fost ale lui Dmitrovic. Abial în minutul 51 CSM Galați a marcat primul gol din acțiune în repriza a doua, prin Andrița, scor 12-19. Până la finalul meciului s-a marcat aproape în sistem ”fermoar”, iar la final scorul a fost 16-23, cu o ultimă reușită a lui Kanaval. 

Pentru CSM Galați au marcat: Cioaric – 7 goluri, Andrița -4, Gheorghe -2, Bokaric -1, Balaban -1 și Conache -1. 

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: itrovic 6, Zamfirescu 3, Epureanu 3, Terciu 3, Dache 2, Coteț 2, Tiron 2, Udriștoiu 1, Kanaval 1. 

Sursa: Realitatea de Braila