HC Dunărea Brăila a obținut un succes muncit în etapa a 20-a din Liga Florilor, când a reușit să învingă, nu fără emoții, pe CSM Slatina, scor 30-27 (15-11). Dmitrovic, cu 12 goluri marcate a fost principala marcatoare pentru echipa brăileană, iar Elena Șerban a închis poarta, având 15 intervenții reușite.

Slatina a condus o singură dată, în starul partidei, când a descis scorul, apoi Brăila a marcat de 3 ori la rând și au făcut 3-1 în minutul 5, după ce la 2-1 Șerban a apărat o aruncare de la 7 metri la Popescu. . Echipa din Slatina s-a apropiat de două ori la un gol, ultima dată în minutul 10, 4-3, scor la care Dmitrovic a ratat o aruncare de la 7 metri. În minutul 15 HC Dunărea s-a distanțat la 4 goluri, scor 7-3, după o reușită a lui Dmitrovic. La scorul de 7-4 Udriștioiu a ratat și ea o aruncare de la 7 metri, trimițând mingea în bară, iar Slatina a marcat apoi, de la 7 metri, prin Popescu. În minutul 21 Brăila a avut prima dată 5 goluri avantaj pe tabela de marcaj, diferență care s-a mai înregistrat o singură dată, la 12-7. La acest scor Hrupec a cerut time-out și ca de obicei rezultatul pozitiv s-a văzut în favoarea adversarului care a făcut 12-9. Ultimul gol al primei reprize a fost marcat de Dmitrovic, dintr-o aruncare de la 9 metri cu zid, handbalista Dunării brăila aruncând peste zid, în vinclu, 15-11.

La fel ca și în prima repriză, în partea a doua Chitacu a marcat primul gol pentru Slatina. Diferența de scor s-a menținut la 3-4 goluri în favoarea echipei din Brăila până în minutul 39, când Cârligeanu a marcat pentru 20-18. În minutul 49 Tiron a marcat pentru 25-21 și a dus din nou Brăila la 4 goluri avans. În minutul 59 Ostase a marcat pentru 29-27. Brăila a pierdut mingea la atacul următor și Slatina a pornit pe contraatac. Cârligeanu a vrut să-i paseze lui Popescu, dar Safta venită din spate a interceptat și Brăila a avut ultimul atac al meciului, finalizat cu golul din extremă marcat de Epureanu. 

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Marina Dmitrovic -12 goluri, Tiron -5, Dache -5, Milic -2, Tamires -2, Epureanu -2, Udriștioiu -1 și Czeczi -1. Au mai jucat: Șerban -15 intervenții, Nenezic, Safta, Terciu, Kanaval, Coteț.

După 20 de etape, HC Dunărea a acumulat 31 de puncte și a revenit pe locul 6. 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentLa vederea polițiștilor de frontieră a abandonat mopedul și peștele pe care-l transporta
Articolul următorIncendiu la un apartament dintr-un bloc situat pe Bulevardul Dorobanților