HC Dunărea Brăila va juca în weekend meciurile din turul III din EHF European League, cu echipa daneză Viborg HK. Ambele meciuri se  vor disputa în Sala Polivalentă Danubius din Brăila. Primul meci va avea loc sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 12.00 iar cel de-al doilea se va disputa duminică, 22 noiembrie, de la ora 13.15. Ambele vor fi transmise de Digi Sport, Telekom şi Look Sport.

În acest weekend, HC Dunărea Brăila va susţine pe teren propriu “dubla” europeana cu echipa daneză Vibork HK, cea mai titrată echipă din competiție. Jucătoarele pregătite de antrenorul croat Neven Hrupec s-au pregătit în această săptămână pe noua suprafaţă de joc, care a fost montată în weekend-ul trecut în Sala Polivalentă ”Danubius”.

HC Dunărea s-a calificat în această fază a EHF European League, după ce a eliminat-o pe Tertnes Bergen din Norvegia. Ambele partide s-au disputat la Brăila. Formaţia pregătită de Neven Hrupec a câştigat primul meci cu 28-26 dar l-a pierdut pe al doilea cu 26-25, după ce cu câteva secunde înaintea finalului de meci norvegiencele conduceau cu două goluri și erau calificate, dar echipa din Brăila a fost trimisă în turul III de golul marcat de de Bojana Milic cu 3 secunde înaintea finalului de joc.

Sursa: Realitatea de Braila