În perioada 19-20 August 2022, HC Dunărea Brăila organizează ediția a VII-a a Cupei ”Dunărea” la handbal feminin, competiţie amicală la care sunt invitate alte trei echipe care activează în Liga Florilor Mol, CSM Galaţi, Corona Brașov şi SCM Craiova.

Odată cu această competiție se încheie meciurile de verificare din acest an ale jucătoarelor de la Brăila în vederea începerii noului sezon, mai exact pe data de 28 August 2022, când Dunărea va evolua în deplasare, împotriva echipei CS Măgura Cisnădie.

”Terminăm perioada de pregătire într-o notă pozitivă, jucând acasă în cadrul unei competiții amicale pe care o organizăm în Sala Polivalentă. Așteptăm și suporterii alături de noi să susțină echipa, contând ca al optulea jucător. Fetele au avut un start bun, s-au antrenat serios atât în cantonamente cât și acasă în sală, s-au cunoscut mai bine și din 28 August vor  juca numai la victorie. Obiectivul sezonului este participarea în Cupele Europene” a declarat Adrian Manole, președinte ”Dunărea” Brăila.

Echipele vor primi diplome şi cupe și vor fi oferite premii individuale. Intrarea spectatorilor este liberă.

Programul meciurilor:

Vineri – 19 August 2022:

Ora 9.00: Dunărea Brăila – CSM Galați

Ora 11.00: SCM Craiova – CSM Corona Brașov

Ora 17.00: CSM Galați – CSM Corona Brașov

Ora 19.00: Dunărea Brăila –  SCM Craiova

Sâmbătă – 20 August 2022:

Ora 10.00: SCM Craiova – CSM Galați

Ora 12.30: Dunărea Brăila – CSM Corona Brașov

 

Articolul precedent460 de permise de ședere temporară eliberate în ultimele 24 de ore de polițiștii de imigrări
Articolul următorTânăr de 18 ani agresat cu săbii de alți doi tineri în cartierul Obor din Municipiul Brăila