Echipa de Divizia A a HC Dunărea Brăila a jucat sâmbătă la prânz primul meci oficial după mai bine de două luni de pauză. În rpima etapă a turului 3 al seriai A din Divizia A, echipa pregătită de Cristian Cezar Preda a câștigat cu 25-21 (12-9) meciul cu CSM Roman. Portarii, dar și barele, s-au opus ca numărul golurilor marcate să fie mult mai mare.

Echipa din Roman a marcat primele două goluri ale meciului, dar în minutul 9 Diana Gașpar a adus Brăila pentru prima dată în avantaj, scor 4-3. Oaspetele au egalat la 4 în minutul 10, pentru ca în următoarele 9 minute Brăila să înscrie de 4 ori fără să primească gol. În minutul 22 s-a înregistrat cea mai mare diferență de scor din prima repriză, 10-5, dar romașcancele au redus din handicap cu 3 goluri legate. La pauză Brăila a intrat cu 3 goluri avans, scor 12-9.

Repriza a doua a debutat cu multe ratări la ambele porți, brăilencele nimerind bara de 3 ori, iar atacurile echipei oaspete fiind blocate de portarul Caraman. În minutul 37 Iasmina Ichim a refăcut avansul de 5 goluri în favoarea gazdelor, iar în minutul 40 Amalia Torciu a marcat pentru 18-11, cea mai mare diferență de scor din meci. Brăilencele s-au relaxat prematur și oaspete s-au apropiat din nou la 3 goluri în minutul 48, scor 19-16. Brăila s-a distanțat din nou la 5 goluri, iar cu 10 secunde înaintea finalului scorul era 25-21. Echipa din roman a ratat două aruncări succesive de la 7 metri, Perianu închizând bine poarta de fiecare dată, și scorul final a rămas același, diferența fiind făcută practic de intervențiile foarte bune ale Alexandrei Perianu și Elenei Caraman.

Pentru HC Dunărea 2 Brăila au marcat: Iamina Ichim -10 goluri, Andreea Sandu -4, Adelina Iordache -3, Amalia Terciu-2, Diana Gașpar -2, iulia Sava -2, Ștefania Gheorghe -1 și Mirabela Coteț -1. Au mai jucat: Elena Caraman, Alexandra Perianu – portari, Ioana Conțu.

Pentru CSM Roman au marcat: Adin -8 goluri, Neamțu -6, Roșu -3, Apopuțoaei -2, Văduva -1, Crețulescu -1.

Articolul precedentViitorul Ianca s-a reunit vineri seara
Articolul următor15 percheziții domiciliare și 20 de mandate de aducere în ultima săptămână