Joi seara, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă Danubius, HC Dunărea Brăila are întâlnire cu publicul brăilean în penultima reprezentație pe teren propriu din acest campionat. Adversara echipei pregătite de Aurelian Roșca va fi Universitatea Cluj, echipă care este practic condamnată la barajul pentru menținerea în Liga Florilor, dar care nu a scăpat definitiv nici de emoțiile retrogradării directe. 

După un debut de sezon cu multe probleme, în care în primele 8 etape a obținut un singur punct, HC Dunărea Brăila și-a revenit sub comanda lui Aurelian Roșca și înaintea etapei a 23-a are 20 de puncte și speră că se poată salva de la barajul pentru Liga Națională. Echipa antrenată de Aurelian Roșca încearcă să evite turneul de baraj și nu are decât varianta victoriei în meciul de joi seara cu Universitatea Cluj.

Din sezonul următor HC Dunărea Brăila își propune să atace din nou un loc de cupă europeană, iar pentru asta a obținut de la autoritățile locale un buget de 4.200.000 lei. Acest buget urmează a fi completat cu încă 800.000 lei din sponsorizări, vânzări de bilete și donații.

Președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac a anunțat, în ședința în care s-a aprobat contribuția Consiliului Județean la bugetul clubului cu suma de 3.000.000 lei, că această majorare de buget se datorează faptului că pentru sezonul viitor clubul și-a asigurat serviciile a câtorva jucătoare valoroase cu care să atace zona fruntașă a clasamentului și participarea în Cupele Europene.

Potrivit unor informații, în sezonul viitor vor îmbrăca din nou tricoul HC Dunărea Brăila extrema dreaptă Aneta Udriștioiu, de la CSM București și interul Bianca Tiron, de la Corona Brașov. Tot la bursa zvonurilor, cu echipa brăileană au semnat interul dreapta Marina Dmitrovic de la Corona Brașov și portarul Elena Șerban, de la CSM Galați, echipă care mai are doar șanse teoretice să se salveze de la retrogradare.

Articolul precedentA furat un telefon din incinta unei sucursale bancare din Făurei
Articolul următorMihai Chirsanov i-a luat locul lui Florin Petre în Consiliul Județean