Pe lângă faptul că oferă șansa, în mod gratuit copiilor din Brăila, de a practica handbal, HC Dunărea are posibilitatea de a recruta de la junioare viitoarele handbaliste, care să intre în prima linie a competițiilor.

În Divizia A, lotul este format numai din junioare 1 și 2 – 17, 18 ani – la care momentan nu ne interesează foarte mult rezultatele ci ca în 2 – 3 ani, să-l ajutăm pe domnul Roșca cu câteva elemente. Deja s-au remarcat jucătoare ca Vrabie, Ichim, Micu, Coteț, etc. Toate echipele de juniori 1 – 5 sunt înscrise în competiții oficiale, deci trebuie să ținem cont că și aici se cheltuie niște sume importante cu echipamentul, mâncarea și transportul(…)

În plus, avem un proiect de viitor cu DJTS-ul, un program comun care are în vedere selecția de jucătoare”, a declarat vicepreședintele HC Dunărea Brăila.

Marian Neta are în spate o experienţă bogată ca manager, după ce a fost director al Liceului Teoretic “Panait Cerna”. Este cunoscut şi pentru activitatea sa ca director al CF Brăila şi Director al Clubului Sportiv Municipal Brăila. Ca studii post universitare, Marian Neta este absolvent al SNSPA (2006-2007), cu masterat în administraţie publică.

 

Articolul precedentManifestări dedicate zilei de 24 ianuarie
Articolul următorSpectacol dedicat împlinirii a 160 de ani de a Unirea Principatelor Române