La data de 26 august a.c., polițiștii brăileni l-au depistat, în flagrant, pe un bărbat, din comuna Zăvoaia, în timp ce transporta cu un atelaj hipo pepenii sustrași de la un consătean.

 

În ziua de 26.08.2019, la ora 10:15, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Comunal Zăvoaia au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Zăvoaia, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras pepenii de pe un teren agricol, situat în extravilanul localității.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constat că aspectele reclamate se confirmă și au pornit în căutarea celui bănuit de comiterea faptei.

La scurt timp, pe DC 36, în apropierea localității Târlele Filiu, aceștia l-au depistat și identificat pe un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Zăvoaia, în timp ce se deplasa cu o căruță, în care se afla cantitatea de 400 kg de pepeni.

Prejudiciul a fost recuperat și înapoiat persoanei păgubite, iar în cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii furt.

 

Articolul precedentDeputatul PNL, Vasile Varga, marchează victoria: ”LEGEA AMNISTIEI, RESPINSĂ!”
Articolul următor176,41 milioane euro au intrat în conturile României pentru fermieri și dezvoltarea satului românesc