UPDATE:

Polițiștii au dat de urma celor doi hoți care au spart o mașină și au furat ieri peste 500.000 de lei.

Aseară, cei doi autori ai furtului banilor din autoturism, în vârstă de 45 și 46 de ani, au fost prinși, pe raza municipiului Galați, de polițiști și reținuți pentru 24 de ore. Aceștia au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Brăila.

În cursul zilei de astăzi cei doi vor fi aduși în fața instanței de la Tribunalul Brăila cu propunere de arestare preventivă. Banii au fost recuperați parțial.

Știrea inițială:

Un apel la 112 a dat alarma astăzi dimineață, când patronul firmei de distribuție Ximena a constatat că autoturismul i-a fost vandalizat, iar hoții au fugit cu banii din încasări.

Societatea se ocupă, printre altele, cu distribuția de țigări, iar încasările zilnice ajung și la sume impresionante. Patronul societății spune că a oprit în fața sediului pentru câteva momente, iar când a auzit alarma mașinii și a ieșit afară, deja era prea târziu. Hoții au spart geamul mașinii, au luat geanta cu bani și s-au făcut nevăzuți.

 

 

Martorii evenimentului spun că, cel mai probabil, hoții au acționat la pont. La fața locului, polițiștii au descoperit trei cartușe de armă neletale, nepercutate.

Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru depistarea hoților și recuperarea banilor furați.

Cunoscuți ai patronului spun că societatea avea probleme financiare, iar această nenorocire ar putea să aducă firma și mai aproape de faliment.

Articolul precedentSăptămâna trecută polițiștii au reținut 55 de permise de conducere
Articolul următorUn părinte din Brăila a fost amendat de Poliția Locală, pentru că odrasla nu se ducea la școală!