Ianca învinsă la Șuțești, Urleasca egalată în prelungiri la Vișani

Liga a 4-a a programat la sfârșitul săptămânii trecute meciurile din cadrul etapei a 4-a din play-off și a 3-a din play-out. Viitorul Ianca a suferit prima înfrângere în acest sezon. Echipa pregătită de Cosmin Necoară era neînvinsă din august anul trecut, când au pierdut în Cupa României cu Victoria Traian. Echipa din Ianca a rămas lider și după această etapă, în care principala contracandidată la câștigarea Ligii a 4-a, Victoria Traian a stat.

Rezultatele înregistrate în etapa a 4-a din play -off:
Viitorul Șuțești – Viitorul Ianca 3-1 (0-0). În prima repriză oaspeții au avut trei ocazii de a deschide scorul, dar Matei (de două ori) și Crăciun, au trimis mingea în bară. Viitorul Șuțești a deschis scorul în minutul 48, în urma unui contraatac, prin Ionuț Huțu, cu un șut din afara careului. În minutul 67 Marius Dima a egalat cu un șut de la 22 de metri, deviat de un apărător al gazdelor. În minutul 75, pe un contraatac al gazdelor, Ioan Șerbănescu a readus echipa din Șuțești în avantaj. În minutul 82, Ionuț Huțu a marcat pentru 3-1 cu largul concurs al portarului Denis Jalbă, care a scăpat mingea în poartă. Voința Vișani – AFC Urleasca 3-3 (0-2). AFC Urleasca a ratat obținerea unei victorii după ce a condus cu 2-0 și 3-2. Echipa din Urleasca a deschis scorul prin Pascu în minutul 10, apoi în minutul 16 Liviu Boariu a majorat diferența la două goluri. După pauză gazdele au egalat în primul sfert de oră prin golurile marcate de Pungă în minutul 52 și Mușat în minutul 60. Popescu a readus echipa din Urleasca în avantaj în minutul 70, dar, în minutul 90+3, Fodulu a marcat golul egalizator și meciul dintre Voința Vișani și AFC Urleasca s-a terminat la egalitate, scor 3-3 (0-2).
În etapa a 3-a din play-out s-au înregistrat rezultatele:
Dunărea Tichilești – ACS Comunal Cazasu 0-4 (0-2). Au marcat: Piașu (44), S. Techiu (45, 48) și Pavelescu (53) Pandurii Tudor Vladimirescu – Viitorul Însurăței 4-5 (4-1). Au marcat: Goleanu (8, 34), Stan (12, 28), respectiv Tănase (41, 90), Viorel Gheorghe (57, 68), Moldoveanu (64).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.