Împreună pentru Secția de Pediatrie SJU-Brăila!

''Ce faci pentru tine, dispare odata cu tine. ce faci pentru altii ramane pentru eternitate!''

Duminică, 21 aprilie 2019, de la ora 10.00, în Parcul Monument din Brăila se va organiza un cros caritabil, ”Împreună pentru Secția de Pediatrie SJU-Brăila!”.

Pentru unii dintre prichindeii noștri, spitalul devine, mai mult sau mai puțin „acasă”. ”Fii tu un erou pentru copilul tău!” este sloganul prin care organizatorii crosului își propun să fie alături de copiii care își petrec zilnic frânturi din copilăria lor, pe un pat al suferinței în cadrul secției de Pediatrie a Spitalului Județean Brăila.

”Împreună, noi toți, putem să le oferim tuturor o rază de alinare! Fondurilor colectate vor fi folosite pentru asigurarea unor necesități pentru copiii ce sunt nevoiți să ducă o povară mult prea mare pe umerii lor mult prea mici într-un spațiu dezolant și neprimitor. Ne dorim să facem tot ce ne stă în putință pentru a-i ajuta pe micii noștri eroi să treacă mai ușor peste perioada internării prin jucării, jocuri, cărți de colorat, creioane, dar și alte lucruri indispensabile pentru copii, premergătoare, hăinuțe, scutece și electrocasnice. Atât de multe lucruri și totuși atât de necesare ar face mult mai ușoare suferință, durerea, dorul de casă și chiar de părinți, pentru unii dintre ei” spune Laurențiu Cobzaru, unul dintre organizatorii evenimentului, polițist militar la Centrul de Instruire pentru Luptă Smârdan.

La fața locului va exista un punct de revitalizare cu apa, ciocolata și fructe și va fi amplasată o urnă pentru donații, iar fiecare participant poate dărui mai mult sau mai puțin, după posibilități.

Nu mai încape niciun fel de îndoială că mișcarea te menține sănătos, astfel că sunteți așteptați să faceti sport alături de noi, fiecare alergând în ritmul lui minim 5 ture (5 km.), maxim 10 ture (10 km.), în jurul Orașelului Copiilor. Fiind o acțiune caritabilă și nu o competiție sportivă, fiecare va alerga sau va merge atât cât va putea. Și, în semn de mulțumire și recunoștință vom înmâna o diplomă de participare pentru meritul vostru și dorința de a aduce un zâmbet pe chipul tuturor copiilor.
Dragi prieteni, vă așteptăm în număr cât mai mare în Parcul Monument Brăila, pe data de 21 aprilie, la ora 10.00 pentru a da viață Secției de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Brăila. Înainte de a fi militari, suntem oameni, suntem părinți, iar copiii au nevoie de noi. Haideți împreună să dăm o șansă la viață Sectiei de Pediatrie SJU-Brăila!„, este îndemnul adresat brăilenilor de Costel Mazalu de la ISU Dunărea Brăila, celălalt organizator al crosului caritabil.

De asemenea, donaţii se pot face şi prin transfer bancar, Asociaţia pentru Adevăr punând la dispoziţie următorul cont:RO68RNCB0048157424000001, deschis la BCR – Sucursala Brăila, “Pentru campania colorăm împreună”.

În data de 31 martie 2019, Laurențiu Cobzaru și Costel Mazalu au participat la Maratonul Nisipului Internațional ediția a-VI-a, iar premiul câștigat l-au donat campaniei umanitare ”Împreună pentru Secția de Pediatrie SJU-Brăila!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.