Prefectul județului Brăila, Cătălin Boboc a revenit în această dimineață cu o rectificare privind numărul de cazuri confirmate cu COVID-19 în județul Brăila. Acesta a menționat că în Brăila sunt 7 persoane internate la Secția de Boli infecțioase a Spitalului Județean și nu opt, așa cum dintr-o eroare a comunicat vineri seara.

Conform informațiilor transmise în această dimineață de prefectul Boboc, la Brăila sunt 29 de cazuri confirmate cu noul coronavirus, dintre care 7 sunt internate în spital. Prefectul a spus că dintr-o eroare, primul pacient confirmat cu noul coronavirus de la Direcția din subordinea Primăriei a fost contorizat de două ori, pentru că el a mai fost testat încă o dată după ce a anunțat că testul făcut la o clinică privată a ieșit pozitiv. 

Boboc a precizat că cele 3 teste ale altor angajați de la direcția Primăriei au ieșit negative. Acesta a precizat că 3 dintre pacienții internați sunt din localitatea Cireșu, iar ceilalți patru sunt angajați ai Direcției de Strategii din cadrul primăriei Brăila, trei din birou cu prima persoană confirmată în această instituție și celălalt dintr-un alt birou.