În cele 5 meciuri din prima etapă a Ligii a 4-a s-au marcat 29 de goluri
În cele 5 meciuri din prima etapă a Ligii a 4-a s-au marcat 29 de goluri

Sâmbătă și duminică s-au jucat meciurile din prima etapă a Ligii a 4-a la fotbal. Startul noului sezon a adus la start 11 echipe, care promit un campionat disputat. În toate cele 5 meciuri ale etapei I s-au marcat între patru și șase goluri. Scorul etapei a fost realizat de ACS Comunal Cazasu, care este primul lider al Ligii a 4-a. Golgheterul primei etape a fost Viorel Banciu de la ACS Comunal Cazasu, autor a trei goluri. 

Rezultatele înregistrate în prima etapă din Liga a 4-a:

ACS Comunal Cazasu – Dacia Bertești 6-0 (3-0). Primul meci al etapei, disputat sâmbătă, de la ora 12.00, a adus și scorul etapei, între una dintre echipele cu pretenții din liga a 4-a și o nou promovată. Golurile au fost marcate de: P. Andronache (9), V. Banciu (19, 26, 74), M. Avramescu (70), M. Soare (72).

La juniori A1 Dacia Bertești a câștigat cu 3-2.

Dinamic Unirea – Sportul Chiscani 0-4 (0-0). Echipa din Chiscani a reușit să se desprindă în câștigătoare abia în repriza a doua în fața unei echipe care debuta în Liga a 4-a. Echipa lui Georgel Pascu a deschis scorul prin Andrei Crăciun în minutul 47. Abia în ultimul sfert de oră al meciului echipa din Chiscani s-a desprins decisiv prin golurile marcate de Sorin Techiu în minutul 76 și Marian Bolozan în minutele 83 și 90.

La juniori A1 Dinamic Unirea a câștigat cu 7-2, trei goluri fiind marcate de Ionuț Lemnaru.

Voința Plopu – Viitorul Însurăței 2-4 (1-1). Gazdele au deschis scorul în minutul 7 prin Cristi Irimia. În minutul 26 Moldoveanu a restabilit egalitatea și scorul a rămas 1-1 până la pauză. Viorel Gheorghe a adus echipa din Însurăței la conducere în minutul 55, apoi a fost rândul lui Irimia să înscrie golul de 2-2. În minutul 86 Mogoș a marcat pentru 2-3, iar în minutul 90+4 Viorel Gheorghe a stabilit rezultatul final al meciului.

La juniori A1 scorul a fost egal, 3-3.

Viitorul Șuțești – Victoria Traian 2-4 (2-0). Derby-ul etapei a fost unul jucat la intensitate maximă. Două penalty-uri acordate, un cartonaș roșu și șase goluri, au fost ingredientele unui meci în care echipa din Traian a întors rezultatul după ce la pauză a fost condusă cu 2-0. Pentru Viitorul Șuțești au marcat: Custură în minutul 22 din penalty și Alin Ciocan în minutul 37. Pentru Victoria Traian au înscris: Dumitrana în minutul 67, Costel Roșu din penalty, în minutul 69, și Ionuț Matei în minutele 73 și 87. Din minutul 65 Viitorul Șuțești a rămas în 10 jucători, Adrian Coman primind al doilea cartonaș galben.

La juniori A1 Victoria Traian a câștigat cu 6-3. Ambele meciuri s-au jucat pe terenul din Cazasu, terenul din Șuțești fiind în perioada de refacere a gazonului.

Au jucat echipele:

Viitorul Şuţeşti: Vasilache – G. Bălan (min. 46 Grozea), Baciu, Custură, A. Coman – Tiutiu, Călin (55 Popescu), G. Costache, Văsii – S. Crăciun (min. 60 I. Huţu), A. Ciocan (min. 76 Cr. Pascu).
Victoria Traian: I. Tunea – Orăşanu, N. Zăgan (min. 33 Dumitrana), Gheţu, Păduraru (min. 46 Nejneru) – Moldoveanu, C. Roşu, Chivu, P. Ioan – Zaharia (min. 46 I. Matei), I. Şerbănescu (min. 82 A. Huţu).

Dacia Unirea II Brăila – Pandurii Tudor Vladimirescu 2-3 (1-3). Ultimul meci al etapei la seniori s-a jucat duminică, de la ora 12.00, pe stadionul Municipal din Brăila. Pe un teren în care practic nu mai există nici o pată verde de gazon, juniorii Daciei Unirea nu au făcut față unei echipe mult ma solide în special din punct de vedere fizic. Alexandru Duțu a deschis scorul pentru Dacia Unirea în minutul 11. Bălănică a egalat în minutul 24, apoi Dorașcu a marcat pentru 1-2 în minutul 41. În minutul 43 Bălănică a marcat al treilea gol pentru Pandurii Tudor Vladimirescu. În minutul 77 Alexandru Duțu a redus din handicap după o cursă pe partea dreaptă în care a depășit în viteză mai mulți adversari, a intrat în careu și a șutat puternic în plasa porții oaspeților. În ultimele 10 minute nici intrarea lui Andrei Adrian nu a putut să mai aducă egalarea.

La juniori A1 Dacia Unirea a câștigat cu 2-1.

Voința Vișani a stat în această etapă.

 

Articolul precedentÎnjunghiat cu foarfeca într-o salon de frizerie din Brăila
Articolul următorAcțiuni ale polițiștilor premergătoare începerii anului școlar