În perioada 26-29 septembrie la Brăila se desfășoară ediția a 23-a a Târgului național de Agricultură
În perioada 26-29 septembrie la Brăila se desfășoară ediția a 23-a a Târgului național de Agricultură

Peste 30 de firme vor participa în perioada 26-29 septembrie 2019 la ediția a 23-a a Târgului Naţional de Agricultură care se va organiza la Brăila.

Potrivit reprezentanţilor Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Brăila, organizatorul evenimentului, târgul reuneşte producători şi comercianţi de maşini şi utilaje agricole, de seminţe, de echipamente pentru energii regenerabile, horticultori, specialişti ai staţiunilor de cercetare agricolă, profesori din facultăţi de profil, meşteri populari, precum şi reprezentanţi ai băncilor şi societăţilor de asigurări.

Intitulat ”AgriCultura”, târgul se desfăşoară în perioada 26-29 septembrie şi se adresează producătorilor, distribuitorilor şi importatorilor de maşini şi utilaje agricole, de substanţe pentru fertilizarea şi protecţia plantelor, de sisteme de irigaţii, producători de seminţe, horticultori, energii regenerabile, producători de vinuri şi de servicii bancare.

La eveniment vor fi prezenţi şi dealeri auto din Brăila, care vor prezenta o gamă largă de modele de maşini de teren şi autoturisme.

Pe parcursul celor patru zile vor fi organizate seminarii, prezentări şi workshopuri în parteneriat cu Direcţia Comercială din cadrul Ambasadei SUA în România, instituţii de învăţământ superior şi firme din domeniul agricol.

Articolul precedentSemnal de alarmă din partea deputatului Vasile Varga: ”Nu avem nici autostrăzi, nici spitale regionale, tinerii continuă să plece din țară”
Articolul următorVicele Jantea ne promite asfaltarea străzilor din Chercea, până la finele anului 2019!