Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona pieţelor, precum şi a celor cu profil discotecă, club, cafe-bar ş.a., pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale.

Totodată, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activităţilor, au fost verificate 13 societăţi comerciale, legitimate 225 de persoane și oprite în trafic şi controlate 139 de autovehicule, fiind testați cu aparatul etilotest 30 de șoferi.

De asemenea, polițiștii brăileni au constatat 54 de contravenţii, pentru care a aplicat sancţiuni în valoare totală de peste 14.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate 50 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, și 4 la alte acte normative.

Ca măsuri complementare, polițiștii au ridicat mai multe bunuri, în valoare de 13.000 de lei, și au reținut două permise de conducere pentru alcool și două certificate de înmatriculare, dintre care unul pentru lipsa inspecției tehnice periodice și iar celalalt pentru lipsa poliței RCA.

Articolul precedentZece autobuze de capacitate mare vor intra în parcul auto al SC Braicar
Articolul următorPFA-urile și II-urile, care nu și-au actualizat obiectul de activitate, riscă să fie radiate!