Polițiștii brăileni au intervenit, în perioada 13 – 15 martie a.c., la peste 150 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate în teren au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare. În urma neregulilor constatate în trafic, polițiștii au reținut 16 permise de conducere și certificate de înmatriculare.

În perioada 13 – 15 martie a.c., poliţiştii brăileni au acționat, pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Astfel, au fost organizate 12 acțiuni și s-a intervenit la 156 de evenimente, dintre care 121 sesizate prin apel la numărul de urgență 112.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat pentru neregulile constatate 206 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 132.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 14 permise. De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, polițiștii au retras două certificate de înmatriculare.

Articolul precedentIohannis, așteptat să emită decretul prin care instituie starea de urgență! Declarații de presă la ora 15.00
Articolul următorPrimăria Brăila caută voluntari