În weekend s-au vaccinat 314 la ferma Vișani, comuna Gropeni și 66 de persoane în comuna Bărăganul

Instituția Prefectului – Județul Brăila informează faptul că miercuri, 24 noiembrie, echipa mobilă de vaccinare din municipiul Brăila va ajunge în comuna Cireșu, pentru desfășurarea activității de imunizare a tuturor persoanelor eligibile, cu vârsta de peste 12 ani.

Asigurarea unei echipe mobile de vaccinare în localitate a fost solicitată de către Primăria Cireșu, iar la nivelul Nucleului de coordonare a vaccinării împotriva Sars-CoV-2 Brăila s-a identificat o soluție în acest sens. 

”S-a dispus constituirea unui echipe mobile de vaccinare arondată centrului din cadrul sălii de sport a Liceului Tehnologic ”Anghel Saligny” și deplasarea în UAT Cireșu, miercuri, 24 noiembrie, pentru asigurarea fluxului de vaccinare, în intervalul orar 10.00-13.00, la  sediul dispensarului din localitatea Cireșu. Menționăm că transportul personalului va fi asigurat de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brăila, echipa fiind însoțită și de o ambulanță SMURD, iar vaccinurile disponibile vor fi cele de la Pfizer și Johnson & Johnson” au transmis reprezentanții Instituției Prefectului județului Brăila.

În ceea ce privește activitatea de vaccinare, care a avut loc în perioada 18-19 noiembrie, în comunele Bărăganul și Gropeni- la ferma Vișani, datorită echipelor mobile au fost vaccinate, în total, 380 de persoane, respectiv 314 la ferma Vișani, comuna Gropeni și 66 de persoane în comuna Bărăganul. La aceste acțiuni a participat și conducerea Instituției Prefectului-Județul Brăila.

Imagine

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.