Încă o aplicație utilă! Taxa de liberă trece, pentru traficul greu, se poate face și online!

 

Magazinele din centrul istoric au motiv de bucurie! Taxa de liberă trecere pentru traficul greu se poate face și online, direct pe site-ul Primăriei Municipiului Brăila.

Primarul Marian Dragomir a vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre noua aplicație online care vine în ajutorul celor care tranzitează Brăila sau a celor care se aprovizionează cu marfă, și care erau nevoiți, de fiecare dată, să plătească taxa de liberă trecere la Primăria Municipiului Brăila.

Începând de astăzi, această taxă se poate achita și online, pe site-ul primăriei. Aici puteți găsi atât ghidul de plată cât și o hartă interactivă a străzilor pe care este permis traficul greu.

Eliberarea permisului de acces auto, pentru transporturi agabaritice se face la sediul Municipiului Brăila, Piața Independenței, nr.1, etaj 3, cam. 335.

Totodată, taxa poate fi plătită în funcție de perioada dorită, pe zi/lună/an.

Atenție! La detalii privind plata se trece obligatoriu numărul autoturismului și data pentru care se face plata. Dovada plății, în format fizic sau electronic, va fi prezentată la cerere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.