Update: Cauza probabilă a incendiului a fost foc deschis în spații închise, o lumânare lăsată nesupravegheată în clădirea dezafectată în care își fac veacul oameni ai străzii. La această locație a ars aproximativ 20 mp de acoperiș. La o hală din vecinătate, care aparține de Agricost, pagubele sunt mai mari. Au fost afectate de incendiu scule și unelte electrice, materiale de construcții, echipamente și materiale pentru izolații. 

În această seară, în jurul orei 21.40, pompierii brăileni au fost sesizați de producerea unui incendiu la o clădire dezafectată de 15 ani, de pe Aleea Mecanizatorilor, în imediata vecinătate a supermarketului Kaufland și a sediului Agricost. 

La fața locului s-au deplasat trei Autospeciale de Stingere cu Apă și Spumă de la ISU Dunărea Brăila. Pompierii au constatat că incendiul se manifesta în clădirea în care a funcționat stația de ape uzate a CUP Dunărea Brăila până în urmă cu aproximativ 15 ani. Tot acolo a avut loc un alt incendiu, dar de proporții mai mici, pe data de 20 iunie a.c..

Locuitorii de la blocurile din zonă spuneau că în acea clădire mai stăteau diverși oameni ai străzii, dar la momentul la care au ajuns acolo pompierii în clădire nu se afla nimeni.

Incendiul se manifestă cu flacără și degajă un fum gros, probabil de la cartonul cu care era acoperită clădirea. A fost afectată și o hală a IMB. Nu s-au înregistrat victime.

Articolul precedentCurs gratuit de bucătar la Biblioteca Panait Istrati Brăila
Articolul următorDeschiderea anului şcolar la Penitenciarul Brăila