Instituția Prefectului Județului Brăila a comunicat că astăzi dimineață, incidența infectărilor cu noul coronavirus în ultimele 14 zile în județul Brăila este de 3.12 la mia de locuitori.

Conform informațiilor furnizate de Prefectura Brăila, în ultimele 14 zile în județul Brăila au fost raportate 1061 de cazuri în comunitate și 30 în focare. Persoanele depistate pozitiv în ultimele două săptămâni sunt din 52 de localități din județul Brăila. În municipiul Brăila au fost raportate un număr de 897 persoane infectate în comunitate și 15 în focare. Incidența infectărilor în municipiul Brăila este de 4.5 la mia de locuitori. Cu un număr mare de persoane depistate pozitiv în ultimele două săptămâni sunt localitățile: Însurăței -14 cazuri, Tufești și Ianca cu câte 13 cazuri, Cazasu -12 cazuri Chiscani -10 cazuri, Tichilești -8, Viziru -6, Perișoru, Gemenele, Mircea Vodă, Movila Miresii, Jirlău, Gropeni, Șuțești – cu câte 4 cazuri. 

Cel mai mare indice al infectărilor este în satul Mihail Kogălniceanu (comuna Râmnicelu) unde sunt 3 cazuri, toate din aceiași gospodărie, indicele de infectare fiind de 15.23 la mie. În comuna Bărăganul este un singur caz în comunitate, dar 15 cazuri în focare. 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentPoetul brăilean Stere Bucovală răpus de COVID
Articolul următorDouă victorii pentru ARCADA Galați în al doilea turneu al Diviziei A1 la volei masculin