Infracțiuni de braconaj piscicol constatate de polițiștii de frontieră brăileni
Infracțiuni de braconaj piscicol constatate de polițiștii de frontieră brăileni

Poliţiştii de frontieră brăileni efectuează cercetări cu privire la trei bărbați care desfășurau activități de pescuit comercial cu unelte interzise de lege sau fără a deține autorizație de pescuit.

În decurs de o săptămână, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarului Poliţiei de Frontieră Brăila din cadrul I.T.P.F. Iaşi, pe timpul desfăşurării unor acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, au depistat trei brăileni – B.M., B.D. și S.V., cu vârste cuprinse între 44 și 70 de ani, care desfășurau activități de pescuit comercial neautorizat.

B.M. și B.D. au fost interceptați de polițiștii de frontieră brăileni pe malul drept al brațului Măcin al fluviului Dunărea, având asupra lor patru plase de pescuit tip monofilament.

S.V. a fost depistat de polițiștii de frontieră, la km. 167 al fluviului Dunărea, în timp ce desfășura activități de pescuit comercial folosind o plasă tip monofilament.

Lucrătorii noştri efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de pescuit comercial sau sportiv fără licenţă sau autorizaţie de pescuit, deținerea sau utilizarea uneltelor de pescuit neautorizate şi deţinerea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament, iar uneltele de pescuit au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Articolul precedentBărbat de 79 de ani călcat de tren la Brăila
Articolul următorConcursul de muzică – ”Muguri de Folk”