Poliţiştii de frontieră brăileni efectuează cercetări cu privire la doi bărbați, care au săvârșit infracțiuni la regimul juridic al circulației rutiere în zona de competență.

La sfârșitul săptămânii trecute, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iași, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit pentru control, pe DJ212 între localitățile Stăncuța și Tufești, un ansamblu rutier format dintr-un tractor și o remorcă, ce nu avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare sau înregistrare. Ansamblul de vehicule era condus de brăileanul M.M., în vârstă de 24 de ani.

În urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră brăileni au constatat că tractorul și remorca nu sunt înregistrate sau înmatriculate, iar bărbatul nu posedă permis de conducere.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Un alt echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila a oprit în trafic, pe raza localității Agaua, județul Brăila, un moped marca First Bike, condus de brăileanul M.P., în vârstă de 59 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că bărbatul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Articolul precedentÎn weekend polițiștii brăileni au reținut 20 de permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare
Articolul următorAtleții de la CSM Brăila și-au îmbunătățit propriile recorduri la Cupa Bistriței de la Bacău