Înfrângere la limită pentru Dacia Unirea Brăila în deplasarea de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu

Viitorul Târgu Jiu a câştigat cu 1-0 (0-0) meciul din etapa a 15-a pe Dacia Unirea Brăila, acesta fiind primul meci în deplasare în care echipa lui Florentin Petre a primit un singur gol. Singurul gol al partidei de pe malul Jiului a fost marcat, în minutul 27, de Gabriel Dodoi, cu o lovitură de cap, din 6 metri, după centrarea lui Paul Copaci, de pe partea stângă.

Gorjenii au dominat jocul și au ratat mai multe ocazii de gol prin Alin Țegle (1), Gabriel Dodoi (17, 52, 71), Felipe Acosta (40, 42), Alex Dulca (45) sau Ciprian Rus (59, 68, 90+2). Dacia Unirea n-a contat prea mult în atac, dar putea să egaleze în minutul 64, când Marius Cocîrlă, aflat în poziție ideală de gol, a trimis balonul, din 10 metri, în picioarele portarului Bogdan Eftimie. Din minutul 85, brăilenii au mai jucat și în inferioritate numerică, fundașul Andrei Paliu fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, după un fault, inutil, la mijlocul terenului, asupra lui Alex Gîrbiță.

Dacia Unirea Brăila: Cr. Andrei – Pătlăgică (min. 46 Gab. Răducan), D. Ciobanu, Paliu, Stănciulescu, Mih. Șandru – Robu (min. 46 Al. Duțu), Raph. Stănescu, G. Apostol, Cocîrlă (min. 65 A. Apostolache) – P. Petre.

Dacia Unirea Brăila se află pe ultimul loc, cu doar 2 puncte, din 15 meciuri, iar în ultima etapă de Liga a 2-a care se va juca anul acesta  va juca tot în deplasare, la Dunărea Călărași. 

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.