Până pe 08 iulie 2022, persoanele interesate, care îndeplinesc condițiile de recrutare, se pot înscrie pentru participarea la concursul de admitere la Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” București.

Pentru anul de învățământ 2022 – 2023, locurile aprobate Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (I.G.S.U.) la facultățile aparținând Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” sunt următoarele:

a) 38 de locuri (din care 1 loc pentru romi și 2 locuri pentru candidați proveniți din sistemul de protecției socială) la Facultatea de Pompieri (programul de studii „Instalații pentru construcții – pompieri”) – forma de învățământ cu frecvență 4 ani;

b) 8 locuri la Facultatea de Drept – forma de învățământ cu frecvență 4 ani;

Locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune – femei şi bărbaţi.

Repartizarea candidaților pe locurile alocate I.G.S.U. la Facultatea de Drept se realizează ulterior admiterii și se ocupă de candidații admiși în ordinea mediilor de admitere și a opțiunilor.

Cererea-tip de înscriere se descarcă de pe site-ul oficial al MAI (https://www.mai.gov.go/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/ Model Cerere de înscriere), se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează, se scanează și se transmite exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail [email protected], în perioada 24 iunie – 08 iulie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Cererea va fi adresată conducătorului instituției, folosind formula ”DOMNULE INSPECTOR ȘEF”.

Pentru detalii suplimentare candidații de pot adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dunărea” al judeţului Brăila, cu sediul în mun. Brăila, b-dul Dorobanţilor, nr. 468, tel: 0239/611212, interior 27118 sau 27006 sau accesând site-ul oficial –  www.isubraila.eu.

Sursa: Realitatea de Braila